מדעי המזון

תחום העוסק בחקר התזונה על כל מרכביה והשפעותיה. במטרה לשפר את איכות המזון ולהביא לשיפור הבריאות ותוחלת החיים. זהו תחום בעל חשיבות רבה, אשר אחראי על מניעה, שיקום וטיפול המצב הבריאותי באמצעות תזונה נכונה, תוך עזרה לאנשים אשר מחפשים את דרכם להורדת המשקל, סובלים מהפרעות אכילה ועוד. בתוכנית הלימודים הסטודנטים ירכשו ידע תאורטי רב, יוכשרו למתן ייעוץ תזונתי ואף יתנסו בתרגולים ומעבדות.

מה לומדים בו?

חקיקה בנושא מזון, גידול ופירות, עקרונות תזונה של בעלי חיים, מיקרוביולוגיה כללית, טכנולוגיות והנדסת מזון, ויטמנים, מינרלים ועוד.

איפה עובדים בזה?

אפשרויות התעסוקה רבים ומגוונים: מנהלי מערכות מזון, מוסדות ציבוריים, בתי חולים, תזונאים, קופות חולים, חברות תרופות, בחברות ייצור מזון ועוד.

עוד מידע

לאחר הלימודים הסטודנטים יצטרכו לעבור התמחות ומבחן חיצוני מטעם משרד הבריאות אשר יכשיר אותם לעסוק בתחום.

תחומים נוספים שעשויים לעניין אותך

גלילה למעלה
diploma

אנחנו כאן בשבילך

מוזמנים להשאיר פרטים ונשמח לסייע

איפיון ובניה
Benady New Media
עיצוב דף הבית
יעל לוי Landwiz

מה עושים עם זה? >>

חדש חדש

צפו בסדרת סרטוני ספרית המקצועות של הישגים